Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent SCHOTEN, KRUININGENSTRAAT (Marnix en Anne) : ‘Door de professionele aanpak van Annouk was ons appartement reeds na een maand verkocht’
10/01/2019 - Succesverhalen

Appartement in regio Antwerpen verkocht na een maand

Het appartement te Schoten, Kruiningenstraat werd op korte termijn verkocht. De eigenaars waren dan ook zeer tevreden over de diensten van Huyzen Antwerpen: "Door de professionele aanpak van Annouk was ons appartement reeds na een maand verkocht".

Geen zorgen

Wanneer uw eigendom langer dan een maand te koop staat, hoeft u zich zeker nog geen zorgen te maken. Gemiddeld staat een woning namelijk drie tot vier maanden te koop. In het eerste kwartaal moet je jezelf dus absoluut geen grijze haren bezorgen.

Eigendom snel verkopen

Wanneer uw onroerend goed langer dan 6 maanden te koop staat, kan dit verschillende redenen hebben zoals een te hoge prijs, een minder goede omgeving, te veel renovatiewerken nodig, enzovoort. Contacteer ons immokantoor in Antwerpen voor een gratis waardebepaling en wij helpen u graag verder met een vlotte verkoop.

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan