Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent Vacature Vastgoedmakelaar of BIV-stagiair Huyzen Antwerpen
14/03/2019 - Nieuwsbrieven

VACATURE BIV-VASTGOEDMAKELAAR OF BIV-STAGIAIRE ANTWERPEN

 

Huyzen Vastgoedgroep (kantoren Antwerpen, Lokeren, Beveren, Dendermonde en Gent), isgespecialiseerd in bemiddeling bij verhuur en verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw. Als organisatie zetten wij sterk in op marketing, automatisering en kwalitatieve medewerkers.

Omwille van onze sterke groei zijn wij op zoek naar gedreven, zelfstandige vastgoedmakelaar(s). 

 

JOUW OPDRACHT

Je wordt ingeschakeld in de verkoop van ons portefeuille van nieuwbouwappartementen of ingezet op onze verhuurportefeuille, naargelang jouw specialiteit. Daarnaast ben je ook gedreven om jouw eigen pandenportefeuille uit te bouwen. Je gaat de baan op voor bezoeken en actieve prospectie. Je beheert zelfstandig jouw dossiers van A tot Z. Je denkt mee over de marketing van jouw panden, verzorgt alle verkoops- en verhuuradministratie. Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega’s, onze marketingdienst en jouw kantoorverantwoordelijke. Je neemt deel aan onze interne opleidingen om voldoende knowhow op te bouwen zodat je jouw dossiers succesvol kan afronden.

 

JOUW PROFIEL

  • Woonachtig in regio Antwerpen
  • In bezit van een BIV nummer of klaar om een BIV-stage op te starten
  • Gepassioneerd door vastgoed
  • Flexibel (avond- en weekendwerk) en autonoom
  • Sterke maar vriendelijke communicator
  • Ondernemend en resultaatgericht
  • Perfectionist
  • Bereidheid tot bijscholen
  • Teamplayer
  • Matuur

 

AANBOD

 

Huyzen Vastgoedgroep is een dynamische en sterk groeiende organisatie die mikt op innovatie, professionaliteit, dossierkennis en eerlijk advies op maat. Als ambitieuze makelaar krijg je alle nodige, moderne tools aangereikt om een succesvolle vastgoedprofessional te worden. We bouwen ook een hele marketing op rond onze medewerkers. Niet enkel Huyzen wordt als merk gepromoot maar ook elke makelaar.

We bieden een motiverend commissiesysteem aan en een zeer uitgebreide interne opleiding. Je kan rekenen op jouw kantoorverantwoordelijke en collega’s om jou te coachen waar nodig.

Je zal je snel thuis voelen in ons leuk team van gedreven makelaars !

 

INTERESSE?

Bezorg ons uw CV en motivatiebrief : barbara@huyzen.be – t.a.v. Barbara Maes

www.huyzen.be

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan