Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent NIEUWE PREMIE (tot 250 euro) voor wie MILIEUVRIENDELIJKER VERWARMT
14/02/2019 - Nieuwsbrieven

Gezien huishoudelijke steenkool- en houtverwarming zorgen voor een sterke bijdrage van de Vlaamse luchtverontreiniging komt er een premieregeling om dergelijke verwarmingssystemen te vervangen door performantere toestellen die op milieuvriendelijkere brandstoffen werken. Om de premie te verkrijgen moet aan enkele voorwaarden zijn voldaan, zo moeten de werkzaamheden door een installateur worden verricht die nad...ien de nodige attesten aflevert, mag het nieuwe individuele verwarmingssysteem niet worden gevoed door vaste of vloeibare brandstoffen en moet het nieuwe verwarmingssysteem minstens voldoen aan energie-efficiëntieklasse A.
De premie bedraagt 25% van de factuur voor het nieuwe individuele verwarmingssysteem, inclusief btw en is begrensd tot 250 euro. Er wordt alleen rekening gehouden met het gedeelte van de factuur dat betrekking heeft op de kostprijs en de installatie van het nieuwe individuele verwarmingssysteem. De financiële tegemoetkoming moet worden aangevraagd bij het Departement Omgeving en wordt desgevallend binnen de drie maanden uitbetaald, na ontvangst van de aanvraag van de premie.
Bezoek ons : www.huyzen.be

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan