Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent PROJECT JUUT - TEMSE - 19 APPARTEMENTEN
Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent PROJECT JUUT - TEMSE - 19 APPARTEMENTEN
21/06/2021 - Referentie Projecten

PROJECT JUUT - TEMSE - 19 APPARTEMENTEN

UNIEK EN HISTORISCH RENOVATIE- EN NIEUWBOUWPROJECT

Nieuwbouw- en renovatieproject JUUT situeert zich in het centrum van Temse, op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, enzovoort.

Binnen een historisch kader wordt JUUT een hedendaagse en betaalbare mix van 19 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. De gerenoveerde appartementen worden verkocht onder het stelsel van de registratierechten. De nieuwbouwappartementen worden verkocht onder het BTW stelsel. Extra troef : indien u aankoopt voor eigen gebruik, komt u in aanmerking voor het 6% BTW tarief.
De ondergrondse parking, toegankelijk via een autolift, omvat 19 autostaanplaatsen en 8 private bergingen. 

Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de mooie binnentuin. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen. In de gemeenschappelijke tuinzone bevinden zich privatieve fietsenstalplaatsen.

Dit woonproject is bijna-energieneutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D en aangepaste thermische en akoestische isolatie.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het ruime terras. De gelijkvloers appartementen genieten van een privatieve tuin.

Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

ERVAREN MAKELAARS MET BOUWTECHNISCHE KENNIS

Als nieuwbouwspecialist weten wij wat uw project nodig heeft om succesvol uit te verkopen. Gezien haar expertise, ruime regio en vele succesverhalen levert Huyzen een belangrijke meerwaarde aan promotoren

Wenst u een nieuwbouwproject te lanceren? Neem dan contact op met één van onze kantoren te AntwerpenBeverenDendermondeLokeren, of Gent

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan