Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent Open-Huyzen-Dag Residentie Eénbes te Lokeren : reserveer 6 oktober (17u-20u), 8 oktober (13u-17u) en 9 oktober (13u-17u) in uw agenda !
Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent Open-Huyzen-Dag Residentie Eénbes te Lokeren : reserveer 6 oktober (17u-20u), 8 oktober (13u-17u) en 9 oktober (13u-17u) in uw agenda !
08/10/2016 - Open-Huyzen-Dag

Residentie Eénbes is gelegen in het bruisende centrum van Lokeren op de voormalige site van de Colruyt.

Het project heeft een erg centrale ligging. Station, markt, scholen, sportcomplex, cultureel centrum,… bevinden zich op wandelafstand. Winkels en horecazaken zijn slechts 200m verwijderd. Wandel- en fietsroutes zijn vlakbij! Dit groene woonproject bestaat uit 3 afzonderlijke vleugels met een uitgestrekt, mooi aangelegd binnenpark van meer dan 2.000m². De ruime appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamer(s) met elk een zonnig terras of een aangenaam eigen tuintje. Voor wie het graag iets groter heeft, zijn er ook riante 3 slaapkamer appartementen. Bovendien beschikt dit woonproject over imposante duplex appartementen met 3 slaapkamers en een gezellig stadstuintje, waarin het zalig vertoeven is.

De appartementen hebben een moderne en frisse look met grote raampartijen van vloer tot plafond voor een maximum aan lichtinval. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen met het oog voor design! De half ondergrondse parking heeft een groendak waardoor de binnenruimte omgevormd wordt tot een groene zone met bomen en wandelmogelijkheden. Deze binnentuin versterkt de rust, leefbaarheid en het ruimtegevoel. Tevens wordt door de aanleg van een heuse wandelpromenade de sfeer van rust en ruimte verder in de verf gezet.

Voor meer inlichtingen 09/346.55.80 of via lokeren@huyzen.be. Meer info is terug te vinden op www.eenbes-lokeren.be

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan