Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent 5 smart home toepassingen met een meerwaarde
12/05/2016 - Nieuwsbrieven

Er zijn steeds meer en meer toepassingen voor 'slimme huizen' beschikbaar. Bij Immovlan helpen we je graag door het bos de bomen nog te zien en selecteerden we 5 Smart Home toepassingen met een onmiddellijke meerwaarde. Betaalbare oplossingen, die je leven net dat tikkeltje makkelijker maken... 

 

1.    Je verlichting onder controle 

Vanop afstand je verlichting regelen? Met de Philips Hue verlichting en bijbehorende applicatie komt het binnen handbereik. Met dit draadloze verlichtingssysteem kan je zelfs met je stem je verlichting thuis bedienen. Schakel je verlichting automatisch in en uit als je aankomt of vertrekt en laat geregeld geregeld de lichten aangaan zodat het lijkt of er altijd iemand thuis is. Ontdek hier de mogelijkheden van deze verlichting. 
 
 

2.    Koffie waar en wanneer je maar wil 

Met de Saeco GranBaristo Avanti zet je niet alleen een overheerlijk kopje koffie, je bedient dit apparaat perfect vanop afstand met je smartphone. Stel met je app je kopje koffie samen en laat de koffie vervolgens zetten, handig toch? Vanuit je bed de koffie alvast laten pruttelen, wij zien het alvast volledig zitten. Meer over deze Avanti lees je hier.  
 
 

3.    Slim verwarmen 

Slim je energie beheren doe je met de Nest thermostaat. Deze ‘slimme’ warmteregelaar leert van het verleden en past je energieverbruik aan je behoeften aan. De thermostaat verlaagt automatisch de temperatuur wanneer je weg bent. Nest brengt je energieverbruik perfect in kaart, geeft je rapporten en ziet er nog eens fantastisch uit ook. Ondertussen zijn er al meer producten in het gamma en ze communiceren allemaal ook nog eens naadloos met mekaar ook. Ontdek Nest hier, een pareltje aan je muur. 
 
 

4.    De perfecte bescherming 

Dit slimme alarm past zich aan je dagelijks leven aan. Het systeem beschermt alle ingangen, is intelligent genoeg om een inbraak te onderscheiden van een klop op de deur en activeert het alarm al voor de inbraak. Op de smartphone zie je wie er thuis is, beheer je je alarm en zie je de recentste gebeurtenissen. De Myfox Security, een systeem dat steeds verder evolueert, ontdek je hier. 
 
 

5.    Muziek altijd en overal 

Het compacte hifi-systeem van Raumfeld Cubes plaats je eender waar in huis. Je connecteert het systeem heel eenvoudig met je wifi en je muziek volgt je draadloos door heel het huis. Je streamt rechtstreeks vanop je smartphone en geniet ook nog eens van een geweldig geluid. Meer weten over dit akoestisch staaltje van vernuft?
 

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan