Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG RESIDENTIE LES BELLES te Sint-Niklaas (Bellestraat). ZATERDAG 25 JUNI 10u-16u.
Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG RESIDENTIE LES BELLES te Sint-Niklaas (Bellestraat). ZATERDAG 25 JUNI 10u-16u.
12/06/2016 - Open-Huyzen-Dag

Droomt u ervan om te wonen in dit unieke, prestigieuze nieuwbouwproject in een woonpark van maar liefst 14.000m²? Wij verwelkomen u dan graag voor een woordje uitleg en een drankje aan onze mobiele loungebar. PRIMEUR : Kijkappartement wordt voor de eerste maal opengesteld ! Bevestig graag uw aanwezigheid aan Michel (0472/40.28.49 of michel@huyzen.be).

De Residentie Les Belles is een parel in zijn soort. Een unieke mogelijkheid tot aankopen van TOP-residentieel gelegen appartement. Middenin het meer dan 60 jaar oude, prachtige park van bijna 14.000m² schuilt deze residentie in alle rust. Middenin mag letterlijk genomen worden. De voorgevel van dit gebouw staat op 52 meter afstand van de straat! Ja hoor, 52 meter! Het perceel is volledig omheind en heeft 2 toegangswegen afgesloten met een automatische poort. De voortuin wordt in Franse parkstijl aangelegd met paden, hagen, bankjes en een vijvertje. De achtertuin blijft ruwe parktuin met hele oude bomen en een heerlijk ruimtelijk gevoel. Er komen 40 appartementen. Elk met een aan de achtergevel gelegen leefruimte met riant terras. Al deze leefruimtes en terrassen zijn zuid gelegen en genieten van de rust en het verrezicht. Een degelijke afwerkingsgraad zorgt ervoor dat dit project weldegelijk als prestigeproject mag orden beschouwd. Prijzen beginnen al vanaf 205.000€ excl. kosten. In de ondergrond bevinden zich zowel erg ruime autostaanplaatsen als garageboxen

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan