Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent Nieuwkerken, Nieuwkerkenstraat (John Poolen) : Michel, je bent een top makelaar! Je luistert naar je klant maar ook naar potentiele kopers om ervoor te zorgen dat een dossier naar ieders tevredenheid wordt afgerond.
06/07/2017 - Succesverhalen

Top makelaar!

Leuke feedback

De eigenaars van de villa te Nieuwkerken, Nieuwkerkenstraat blikken met een glimlach terug op hun samenwerking met ons vastgoedkantoor: 'Michel, je bent een top makelaar! Je luistert naar je klant maar ook naar potentiële kopers om ervoor te zorgen dat een dossier naar ieders tevredenheid wordt afgerond'.

Uw woning zorgeloos verkopen

Contacteer één van onze immokantoren om uw eigendom vrijblijvend te laten evalueren. Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij je een perfecte indicatie van een marktconforme en realistische verkoopprijs.

Onroerend goed kopen

Zoek je een huis te koop of een appartement te huur in Beveren, Sint-Niklaas, Burcht en omstreken? Begin je zoektocht bij Huyzen. Schrijf je in op deze website en blijf telkens op de hoogte van ons vastgoed aanbod.

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan