Gratis schatting

Cijfers van Huyzen vastgoedgroep in 2023

Graag blikken we terug op de mooie cijfers die we in 2023 realiseerden.

Cijfers van Huyzen vastgoedgroep in 2023 Cijfers van Huyzen vastgoedgroep in 2023

HUYZEN VASTGOEDGROEP IS FIER OP HAAR PRESTATIES IN 2023

Nu het einde van het werkjaar in zicht is, kijken we trots terug op een jaar vol successen en groei voor onze kantoren.

7 KANTOREN 

Ons kantorennetwerk breidde uit met een gloednieuw kantoor in Sint-Niklaas (Belsele) en de Kempen (Grobbendonk). Hierdoor is de Huyzen Vastgoedgroep maar liefst 7 kantoren sterk. Wij geloven in een regionaal sterk kantorennetwerk, dat knowhow en dossiers met elkaar uitwisselt. Dit zorgt ervoor dat de verkoop/verhuur van jouw pand sneller kan verkopen.

 

542 TRANSACTIES

Onze gemotiveerde en ervaren collega’s verkochten en verhuurden maar liefst 542 panden. Dit jaar werden er gemiddeld 2 transacties per werkdag verricht. Uiteraard is dit maar een getal want het gaat ons vooral over de mensen die we hiermee gelukkig konden maken. Een warme thuis is belangrijk voor mensen. 

84% VERKOCHT BINNEN 10 WEKEN

Van zodra wij een pand mogen verkopen of verhuren, gaan wij er voor de volle 100% voor. We maken gebruik van ons kantorennetwerk en onze knowhow  om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw eigendom. Onze cijfers liegen niet. We scoren, in toch iets meer uitdagende tijden, heel hoog met maar liefst 84% van de panden in onze portefeuille, die werden verkocht binnen de 10 weken.

20 COLLEGA'S

Intussen zijn we met 20 fijne collega's, die zich dagdagelijks inzetten voor de verkoop of verhuur van jouw pand. Er is echter nog plaats in de Huyzen-familie. Zin om ons team te vergezellen? Mail dan naar info@huyzen.be 

93.894 POTENTIELE KOPERS EN HUURDERS

Een van onze grootste sterktes, is onze grote database van huurders en kopers, die op zoek zijn naar een pand. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere makelaars en garanderen we snelle en efficiënte transacties. In 2023 hebben we grote stappen gemaakt op vlak van sociale media en advertising. Deze resultaten vertalen zich in het aantal bezoekers op onze website en de aangroei van onze database. 

Als we terugkijken op het afgelopen jaar, zijn we trots op de bereikte mijlpalen en dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. We streven ernaar om deze successen in de toekomst te overtreffen en onze positie als pionier in de vastgoedsector te verstevigen.

 

DANKBAARHEID

Namens ons hele team willen we onze klanten en partners hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking. We kijken ernaar uit om onze samenwerking in het nieuwe jaar voort te zetten en samen nieuwe successen te behalen. Laten 2024 maar komen!

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium