Gratis schatting

Zorgeloos verkopen doe je met Huyzen.

Een succesvolle verkoop start met het bepalen van een correcte vraagprijs. Aan de hand van de nieuwste digitale tools en marketing concepten wordt jouw pand op een opvallende manier in de markt gezet. Wij nemen alle administratie uit jouw handen, terwijl je steeds op de hoogte wordt gehouden van elke stap in het proces. Onze experten zijn getraind in het informeren van en onderhandelen met geïnteresseerden alsook het opstellen van juridisch waterdichte contracten. Wij zijn een partner waarop je volledig kan vertrouwen.

Onze werkwijze

1. Correcte waardebepaling

1. Correcte waardebepaling

Zelf een schatting van jouw woning maken, is vaak onbegonnen werk. De waarde van een woning hangt af van vele factoren: het type vastgoed (huis, appartement, handelspand,...), de omgeving, de grootte, de staat waarin het verkeert, de evolutie van de markt, enzovoort. Onze goed opgeleide, regionale vastgoedexperts kennen de prijzen in jouw omgeving en komen graag bij jou langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Onze makelaars hebben niet alleen jarenlange ervaring maar zijn ook nog eens erkend schatter-expert bij VLABEL

2. Samenstellen verkoopdossier

2. Samenstellen verkoopdossier

De administratie bij de verkoop van vastgoed wordt steeds complexer. Ons vakkundig secretariaat ontzorgt jou van alle formaliteiten: EPC, stedenbouwkundige gegevens, kadastrale gegevens, elektriciteitskeuring, bodemattest, enzovoort. Het wordt allemaal voor jou geregeld.

3. Publiciteit voeren

3. Publiciteit voeren

Vastgoedmarketing is ons stokpaardje. Wij maken gebruik van de nieuwste marketingconcepten om jouw pand in de kijker te zetten.

Huyzen heeft een inhouse copywriter die professionele, wervende teksten schrijft. Via story telling trachten wij geïnteresseerden aan te spreken en te motiveren tot een afspraak.

Klanten zijn visueel ingesteld. Daarom investeren wij in een professionele fotoreportage van jouw pand en geven aan elke bezoeker een mooi uitgewerkte pandbrochure, samen met alle wettelijke inlichtingen. Onze grote publiciteitsborden zullen jouw pand op een stijlvolle manier in het straatbeeld laten opvallen. In de reclamedisplays van onze goedgelegen kantoren krijgt jouw pand extra visibiliteit. 

Online advertenties zijn niet meer weg te denken uit het publiciteitsgamma van de makelaar. Onze eigen website, die hoog scoort in Google, beschikt over unieke tools:

 • Kostprijsberekening waarmee potentiële kopers simuleren hoeveel de volledige aankoopkost bedraagt
 • Kredietsimulator
 • Eigenaarslogin waarmee je steeds jouw verkoopdossier kan monitoren
 • Enzovoort

Daarnaast mogen de best scorende portaalwebsites niet ontbreken: Immoweb, Zimmo, Spotto en Realo. We nemen hier extra visualisatiepakketten af, onder meer een XL formaat op Immoweb waardoor jouw pand hoog scoort in de zoekresultaten. Via onze Facebook- en Instagrampagina zorgen we voor interactie met klanten en promoten we jouw pand. 

Onze database gaat automatisch op zoek naar een match met potentiële kopers via de matchingmailing. Bij activatie van het pand spreken we ons uitgebreid klantenbestand aan van meer dan 75.000 contacten.

4. Potentiële kopers informeren

4. Potentiële kopers informeren

Huyzen beschikt over geavanceerde IT tools, die het verkoopproces optimaal ondersteunen:

 • Een efficiënte database en server, die al jouw gegevens en die van jouw pand bijhoudt en opvolgt
 • Een telefooncentrale, die ervoor zorgt dat wij geen enkel telefoongesprek missen
 • Een aantrekkelijke website met unieke tools, onder meer een efficiënte zoekmachine, een inschrijvingsmodule voor potentiële kopers, een eigenaarslogin en zoveel meer.
5. Bemiddelen bij de verkoop van je pand

5. Bemiddelen bij de verkoop van je pand

Emotie is doorslaggevend bij een vastgoedtransactie. Dit weten onze medewerkers. Wij zijn geen gladde verkopers. Wij bouwen vertrouwen op door:

 • Competentie: wij kennen jouw woning door én door. Informeren doet kopen.
 • Integriteit: wij zijn gepassioneerd door verkoop maar nemen ook onze verantwoordelijkheid en zijn steeds eerlijk.
 • Connectie: wij maken verbinding met onze klant. Wij denken met hen mee.
 • Betrouwbaarheid: wij komen onze afspraken na en zijn steeds aanspreekbaar.
6. Waterdichte verkoopovereenkomst

6. Waterdichte verkoopovereenkomst

Eens de klant overtuigd is, garanderen wij een correcte juridische afwikkeling van de verkoop. Wij stellen waterdichte aankoopbeloftes en compromissen op, in samenwerking met jouw notaris.
Kiezen voor Huyzen is opteren voor een kwalitatieve, duurzame transactie. Zowel de verkoper als de koper kan rekenen op een volledige ontzorging.

Wat is mijn pand waard?

Ontdek het hier

De sterktes van Huyzen

 • Erkende BIV makelaars met stevige dossierkennis
 • Realistische waardebepaling
 • Professionele fotoreportage en copywriting
 • Publiciteit op maat
 • Moderne digitale tools 
 • Sterk kantorennetwerk met lokale expertise

Onze verkoopcijfers

7

kantoren

20

medewerkers

84 %

verkocht binnen 10 weken

95 %

verkoopsucces

542

transacties in 2023

93894

potentiële kopers en huurders

Reviews

Contacteer één van onze vastgoedexperten

Huyzen Vastgoedgroep is actief in regio Antwerpen, het Waasland, de Denderstreek, de Kempen en Gent. Met onze 6 strategisch ingeplante kantoren vormen we een sterk kantorennetwerk, die beschikt over lokale expertise.

Onze kantoren
Kaart met locaties van kantoren

Lees ons vastgoedmagazine

download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium