Gratis schatting

Verhuren

Zorgeloos verhuren doe je met Huyzen. Een succesvolle verhuur start met het bepalen van een marktconforme huurprijs. Aan de hand van de nieuwste digitale tools en marketing concepten wordt jouw pand op een opvallende manier in de markt gezet. Wij nemen alle administratie uit jouw handen, terwijl je steeds op de hoogte wordt gehouden van elke stap in het proces. Onze experten zijn getraind in het infomeren van en onderhandelen met geïnteresseerden alsook het opstellen van juridisch waterdichte contracten. Na de verhuring bieden we nog extra dienstverlening door een gratis basisdienstverlening inzake rentmeesterschap. Wij zijn een partner waarop je volledig kan vertrouwen.

Onze werkwijze

Marktconforme huurprijs

Marktconforme huurprijs

Wij adviseren jou wat een realistische en correcte huurprijs van jouw pand is. Dit garandeert een snelle verhuur en maximale huuropbrengsten.

Samenstellen van verhuurdossier

Samenstellen van verhuurdossier

De administratie bij de verhuur van vastgoed wordt steeds complexer. Wij ontzorgen jou van alle formaliteiten (onder meer EPC attest). Het wordt allemaal voor jou geregeld.

Publiciteit voeren

Publiciteit voeren

Vastgoedmarketing is ons stokpaardje. Wij maken gebruik van de nieuwste marketingconcepten om jouw pand in de kijker te zetten.

Huyzen heeft een inhouse copywriter die professionele, wervende teksten schrijft. Via story telling trachten wij geïnteresseerden aan te spreken en te motiveren tot een afspraak.

Klanten zijn visueel ingesteld. Daarom geven we aan elke bezoeker een mooi uitgewerkte pandbrochure, samen met alle wettelijke inlichtingen. Onze publiciteitsborden zullen jouw pand op een stijlvolle manier in het straatbeeld laten opvallen. 

Online advertenties zijn niet meer weg te denken uit het publiciteitsgamma van de makelaar. Onze eigen website, die hoog scoort in Google, beschikt over unieke tools, onder meer een eigenaarslogin waarmee je steeds jouw verhuurdossier kan monitoren. Daarnaast mogen de best scorende portaalwebsites niet ontbreken: Immoweb, Zimmo, Spotto en Realo. 

Onze database gaat automatisch op zoek naar een match met potentiële huurders via de matchingmailing. Bij activatie van het pand spreken we ons uitgebreid klantenbestand aan van meer dan 75.000 contacten.

Informatie geven

Informatie geven

Huyzen beschikt over geavanceerde IT tools, die het verhuurproces optimaal ondersteunen:

  • Een efficiënte database en server, die al jouw gegevens en die van jouw pand bijhoudt en opvolgt
  • Een telefooncentrale, die ervoor zorgt dat wij geen enkel telefoongesprek missen
  • Een aantrekkelijke website met unieke tools, onder meer een efficiënte zoekmachine, een inschrijvingsmodule voor potentiële huurders, een eigenaarslogin en zoveel meer.
  • Een rentmeesterplatform die elke eigenaar herinneringsmails stuurt (maandelijkse huur en jaarlijkse indexering) en toegang geeft tot alle verhuurdocumenten en een infotheek (modelbrieven, informatieve brochures en video's).
Plaatsbezoeken regelen

Plaatsbezoeken regelen

Wij regelen de plaatsbezoeken en volgen deze nauwgezet op. Samen met jou zoeken we naar de perfecte match; we zorgen voor een grondige screening van de kandidaten en geven jou feedback over geïnteresseerden. 

Waterdicht huurcontract

Waterdicht huurcontract

Eens we de perfecte match voor jouw pand gevonden hebben, garanderen wij een correcte juridische afwikkeling van de verhuur. Wij stellen een waterdichte huurovereenkomst op en regelen voor jou de plaatsbeschrijving, de huurwaarborg en de overdracht van de sleutels. Tenslotte staan wij ook in voor de registratie van het huurcontract en de plaatsbeschrijving. Zo ben je juridisch volledig beschermd.

De sterktes van Huyzen

  • Erkende BIV makelaars met stevige dossierkennis
  • Realistische waardebepaling
  • Professionele fotoreportage en copywriting
  • Publiciteit op maat
  • Moderne digitale tools 
  • Sterk kantorennetwerk met lokale expertise

Onze verhuurcijfers

542

transacties in 2023

94 %

verhuursucces

76 %

verhuurd binnen 10 weken

93894

potentiële kopers en huurders

Reviews

Wil je niet meer verhuren en denk je aan verkopen?

Verkopen met Huyzen

Contacteer één van onze vastgoedexperten

Huyzen Vastgoedgroep is actief in regio Antwerpen, het Waasland, de Denderstreek, de Kempen en Gent. Met onze 6 strategisch ingeplante kantoren vormen we een sterk kantorennetwerk, die beschikt over lokale expertise.

Onze kantoren
Kaart met locaties van kantoren
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium