Gratis schatting

Gratis waardebepaling

Zelf een schatting van jouw woning maken, is vaak onbegonnen werk. De waarde van een woning hangt af van vele factoren: het type vastgoed (huis, appartement, handelspand,...), de omgeving, de grootte, de staat waarin het verkeert, de evolutie van de markt, enzovoort. Onze goed opgeleide, regionale vastgoedexperts kennen de prijzen in jouw omgeving en komen graag bij jou langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Onze makelaars hebben niet alleen jarenlange ervaring maar zijn ook nog eens erkend schatter-expert bij VLABEL

Vraag hier je gratis waarde­bepaling aan

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met je op.

Virtuele schatting

Op onze website stellen wij een gratis tool ter beschikking die je in staat stelt om zelf een virtuele waardebepaling van je pand te maken. Gezien deze tool met bepaalde parameters geen rekening houdt, is de geschatte prijs slechts indicatief. Het is perfect mogelijk dat onze vastgoedexperten tijdens een live schatting tot een veel hogere schattingsprijs komen.

Contact met een lokale vastgoedexpert

Wil je liever meteen een afspraak? Skip dan de virtuele schattingstool en vul onderstaand contactformulier in. Jouw aanvraag komt terecht bij de vastgoedexpert uit jouw regio.

Afspraak voor waardebepaling

De bevoegde vastgoedexpert belt je op voor een afspraak in het te schatten pand. Hij zal je vragen om je grondplannen, de eigendomstitel en eventuele attesten waarover je reeds beschikt klaar te leggen. Hierdoor zal hij jou een correct advies op maat kunnen bezorgen. Tijdens de afspraak worden ook de samenwerkingsvoorwaarden, onder meer de commissie voor bemiddeling bij de verkoop van je huis of appartement voorgesteld.

Gefundeerd schattingsverslag

Onze BIV makelaars beschikken over de nodige kennis en ervaring om de waarde van je woning in te schatten. In ons team zitten ook door Vlabel erkende schatters. Het bepalen van de juiste prijs is primordiaal voor de vlotte verkoop van je vastgoed. Te hoog of te laag starten heeft een impact op de verkoop. Onze experten kennen de markt en kunnen je woning naar waarde inschatten. Samen streven we naar het beste resultaat.

De schatting van je huis is volledig gratis met Huyzen

Huyzen levert deze dienst 'no cure no pay'. Dat wil zeggen dat de eigenaar geen enkele commissie moet betalen als het pand niet verkocht wordt.

Een Huyzen makelaar zal een grondige analyse van jouw woning doen om de verkoopprijs te bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere de locatie, de grootte, de bouwstijl, de voorzieningen, de staat van onderhoud, enzovoort. Op basis hiervan zal de makelaar een schatting maken van de waarde van jouw huis of appartement. Deze geschatte prijs is geen exacte waarde maar een indicatie van wat jouw huis waard is op de huidige woningmarkt. Dit kan je helpen bij het maken van realistische verwachtingen over de verkoop van jouw huis en bij het bepalen van een redelijke verkoopprijs.

Geïnteresseerd in een gratis waardebepaling? Neem gerust contact op met één van onze kantoren voor het bespreken van je verkoopplannen. We helpen je graag bij het correct schatten van de waarde van jouw huis of appartement en bij de verkoop ervan.

Contacteer één van onze vastgoedexperten

Huyzen Vastgoedgroep is actief in regio Antwerpen, het Waasland, de Denderstreek, de Kempen en Gent. Met onze 6 strategisch ingeplante kantoren vormen we een sterk kantorennetwerk, die beschikt over lokale expertise.

Onze kantoren
Kaart met locaties van kantoren
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium