Gratis schatting

Huyzen bestaat een half decennium

1 APRIL 2016 Nee, het was geen 1 april grap toen we exact 5 jaar geleden drie bestaande kantoren fusioneerden tot Huyzen. Met enkele ervaren makelaars, allen gepassioneerd door het vak, hadden we een bepaalde toekomstvisie, die we de afgelopen 5 jaar hebben uitgerold. Ons concept sloeg ook duidelijk aan want in een sneltempo groeiden we uit tot een sterke speler op de vastgoedmarkt.

Huyzen bestaat een half decennium Huyzen bestaat een half decennium

VANDAAG 6 VASTGOEDKANTOREN

Vandaag tellen we intussen 6 vastgoedkantoren, allen ingeplant op strategische plaatsen: Gent, Lokeren, Dendermonde, Sint-Niklaas, Beveren en Antwerpen.

Onze sleutel tot succes is een correcte dienstverlening gekoppeld aan een marketing gedreven aanpak. 

Daarnaast trachten we ook in te zetten op data-analyse. Door de analyse van objectieve data, zoals referentiepunten, zijn de dossierbeheerers in staat om een onderbouwd advies te geven aan verkopers en verhuurders.

Bij Immo Huyzen staat ethisch ondernemen centraal. Alles begint met een correcte waardering van het pand dat ons wordt toevertrouwd. Wij willen het risico niet nemen dat een pand onverkoopbaar wordt door te starten met een te hoge vraagprijs. 

Om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen bieden, werken wij hoofdzakelijk met erkende vastgoedmakelaars. Het vak is intussen een stevige uitdaging geworden want je moet thuis zijn in de steeds wijzigende wetgeving maar ook in het bouwtechnische aspect. Om die kennis op peil te houden, organiseren we regelmatig groepsopleidingen. 

HOGE SUCCESRATIO

Door de combinatie van marketing, kennis van zaken en correcte dienstverlening doet Vastgoedgroep Huyzen het opmerkelijk goed. 

Gemiddeld hebben wij 466 panden te koop of te huur in portefeuille (cijfers van Immoweb). Wij realiseren één vastgoedtransactie per dag.

Maar liefst 95 procent van het vastgoed in onze portefeuille wordt met succes verkocht of verhuurd. 

In 2021 verkochten wij 83% van de panden binnen de 10.000€ van vraagprijs en dit binnen de 10 weken.

Verhuurdossiers worden voor 76% afgerond binnen de 10 weken.

SPECIALIST IN NIEUWBOUW

Huyzen is intussen een gevestigde waarde op vlak van nieuwbouw. Vanaf de beginfase fungeren wij als een gedegen partner omwille van onze expertise. Wij kennen de nieuwbouwprijzen in de regio door onze gerichte marktstudies, die we continu updaten. Wij blinken uit in analytische rendementsberekening. 

Door onze jarenlange ervaring als nieuwbouwmakelaar weten we hoe een project te commercialiseren. We hebben een uitgebreid klantenbestand aan investeerders, die continu op zoek zijn naar kwalitatieve nieuwbouwunits. 

Meer dan ooit is de verkoop van een nieuwbouwproject maatwerk. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste marketing concepten. 

DOMPER OP DE FEESTVREUGDE

Het begint een beetje te wegen, die coronamaatregelen. Zeker nu, want we hadden dit graag gevierd met onze top-medewerkers, die dagelijks met ons meebouwen aan dit schitterend verhaal.

Van zodra de lockdown gedaan is, smijten we de barbeque open en kraken we zeker een lekker flesje!

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE VASTGOEDMAKELAAR MET KENNIS VAN ZAKEN?

Neem vandaag nog contact met één van onze immokantoren te Antwerpen, Gent, Lokeren, Dendermonde of Beveren.

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium