Gratis schatting

Binnenkort nieuwe locatie voor Huyzen Lokeren

Tegen juni is het zover...dan openen we ons nieuwbouwkantoor te Lokeren. De deur van het oude kantoor werd intussen definitief gesloten.

Binnenkort nieuwe locatie voor Huyzen Lokeren Binnenkort nieuwe locatie voor Huyzen Lokeren

Eerste Huyzen kantoor

In november 2011 opende Michel Maes voor het eerst de deur van het kantoor te Markt 22 in Lokeren. Met bloed, zweet en tranen realiseerde hij de eerste vastgoeddossiers in regio Lokeren. Tanja Vanhauwe vervoegde het team, als vastgoedmedewerker, in september 2015.

In oktober 2016 vormden Michel en Joëlle de drie bestaande vastgoedkantoren om tot “Huyzen Vastgoedgroep". Tanja werd even later ook mede-zaakvoerder van het kantoor in Huyzen Lokeren en opende nog een extra kantoor in Dendermonde. Twee jaar later kwam Dennis Vanhout mee aan boord als zaakvoerder van Huyzen Beveren en later Huyzen Antwerpen. Barbara Maes opende in 2023 een Huyzen kantoor in de Kempen.

Zoals met elke zaak, ging dit gepaard met tomeloze inzet en hard werken, af en toe een tegenslag, maar het werd een succesvol verhaal. Onze medewerkers uit kantoor Lokeren, Arthur, Arnaud en Maxim alsook zaakvoerder Tanja Vanhauwe trachten elke dag opnieuw een glimlach te toveren op het gezicht van hun klanten. Daar doen we het voor.

Nieuwe locatie 

Na 13 jaar werd het oude kantoor definitief gesloten, tegen de zomer is het zover...de opening van een oogverblindend, modern ingericht kantoor dat prominent zal plaatsnemen op de Lokerse Markt, in de nummer 35, waar ooit de welgekende herenboetiek Goossens was gevestigd. 

Tot juni vangen onze medewerkers de klanten uit regio Lokeren op in het Huyzen kantoor te Belsele, Belseledorp 77B.

Hieronder alvast een sneak peek van het interieur. 

 

 

 

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium