Gratis schatting

Huyzen mocht de REAL ESTATE AWARD van vastgoedbelofte van het jaar in ontvangst nemen

Het hele team is bijzonder fier dat HUYZEN de Real Estate Award van Vastgoedbelofte 2018 in ontvangst mocht nemen. Dit is de kroon op ons harde werk van de afgelopen 2 jaar!

Huyzen mocht de REAL ESTATE AWARD van vastgoedbelofte van het jaar in ontvangst nemen Huyzen mocht de REAL ESTATE AWARD van vastgoedbelofte van het jaar in ontvangst nemen

WAT ZIJN DE REAL ESTATE AWARDS?

Ieder jaar reikt de beroepsconfederatie, CIB Vlaanderen, een Real Estate Award uit om het ondernemerschap in de vastgoedsector te stimuleren en bekronen. Een jury selecteert en quoteert een aantal top-ondernemers in het vastgoed. Daarnaast stemmen collega-makelaars op wie ze de strafste ondernemer vinden.

De uitreiking vond plaats op donderdag 31 mei in Hotel de la Poste in Brussel en werd gepresenteerd door Kobe Ilsen. Minister Bart Tommelein won de Pieter Pourbusprijs omwille van zijn inzet voor de vastgoedsector in Vlaanderen. We delen graag met u het interview dat Michel Maes gaf :

WAT DOET HUYZEN?

Huyzen Vastgoedgroep is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bestaand vastgoed en de begeleiding en commercialisering van nieuwbouwprojecten. De groep is met kantoren in Antwerpen, Lokeren, Beveren en Dendermonde actief in de Denderstreek, het Waasland en Antwerpen.

HOE IS JOUW ONDERNEMERSVERHAAL VAN START GEGAAN?

Het was al van jongs af aan vrij duidelijk dat ik in de vastgoedsector zou stappen. Mijn vader was vastgoedhandelaar en mijn moeder had haar eigen vastgoedkantoor. Na mijn vastgoedopleiding en BIV-stage werd ik aangesteld als zaakvoerder van een bestaande vastgoedgroep. Ik hield mij vooral bezig met de uitbouw van het kantoor in Lokeren. Na 4 jaar ben ik mijn eigen weg ingeslagen en heb het kantoor in Lokeren overgenomen, samen met 2 andere, bestaande kantoren. Met mijn vrouw, Joëlle Penen, heb ik deze kantoren in 3 maanden tijd geherstructureerd en samengebracht onder de nieuwe naam Huyzen. Op 1 april 2016 zijn we van start gegaan met 3 kantoren en 6 medewerkers. Vandaag tellen we 4 kantoren en 12 medewerkers. Ook onze portefeuille kende een sterke groei. Mijn vrouw houdt zich vooral bezig met het proces- en marketingmanagement, ik ben verantwoordelijk voor het algemeen beleid en het commerciële luik. We hechten heel wat belang aan onze medewerkers en investeren daarom sterk in hun opleiding. Zo hebben we een eigen online opleidingsplatform gecreëerd. Daarnaast zetten we hard in op marketing. Een sterke online aanwezigheid is voor ons prioritair. We hebben ook een eigen vastgoedmagazine.

WAT WAS JOUW PROFESSIONEEL HOOGTEPUNT TOT NU TOE?

Aangezien wij constant blijven groeien, heb ik het gevoel dat ik momenteel op een hoogtepunt zit. Onze 4 kantoren hebben vandaag ongeveer 200 panden te koop en 40 panden te huur, en we begeleiden 16 nieuwbouwprojecten. Daar zijn we best fier op.

WAT HOOP JE DE KOMENDE JAREN NOG TE REALISEREN?

We willen lokaal verder blijven groeien in de regio’s waar we nu actief zijn maar we staan ook open voor nieuwe werkingsregio’s en voor nieuwe kantoren. Dit willen we realiseren door capabele mensen met de juiste werkethiek aan te trekken en op te leiden en door verder te investeren in onze marketing. Verder kijken wij uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwpromotoren. Daarnaast bieden we aan onze klanten, onder de naam Syndikus, ook ondersteuning op vlak van privaat vastgoedbeheer.

WAT IS JOUW ONDERNEMERSMOTTO?

‘Wie rent, loopt het risico op verliezen. Maar als je niet eens begint met rennen, heb je bij voorbaat al verloren.’ Deze quote heb ik ontleend van een man naar wie ik opkijk, Barack Obama. Ik kom uit een gezin van zelfstandige vastgoedondernemers en kreeg het ondernemen dus met de paplepel mee. Ik heb nooit angst gehad om te falen, ook al nam ik een berekend risico. Ik heb de sprong gewaagd en mijn gezond verstand gebruikt. De combinatie van passie, kennis en risico durven nemen is het recept van mijn/ons huidige succes.

WIJ ZIJN HEEL FIER!

Het hele team is bijzonder fier dat HUYZEN de Real Estate Award van Vastgoedbelofte 2018 in ontvangst mocht nemen. Dit is de kroon op ons harde werk van de afgelopen 2 jaar!

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium