Gratis schatting

Vastgoedprijzen in regio Belsele

Belsele, deelgemeente van Sint-Niklaas, telt 10.000 inwoners en heeft een levendige dorpskern, die rijk is aan natuur (parkgebied Hof van Belsele) en geschiedenis. De samenhorigheid van de Belselenaar ligt heel hoog. De dorpskern voorziet in alle faciliteiten: scholen, groot aanbod aan winkels en horeca, openbaar vervoer, enzovoort.

Vastgoedprijzen in regio Belsele Vastgoedprijzen in regio Belsele

Gegeerde buurten

Heel Belsele is in het algemeen gegeerd. Panden blijven nooit lang te koop. De vraag is groter dan het aanbod. De meest gegeerde stukken zijn het dorpscentrum en de gouden driehoek: Bosstraat, Eikenlaan en de Gouden Leeuwstraat, welke gelegen zijn middenin het groen. Hier tref je de grootste villa’s.

Huidige vastgoedprijzen

Vanaf €250.000 koop je een licht op te frissen appartement met 2 slaapkamers. Voor €400.000 vind je hetzelfde appartement in afgewerkte staat of een te renoveren halfopen bebouwing.  

Tussen 400.000 en 600.000€ krijg je dan ofwel een afgewerkte woning met beperkte grondoppervlakte en drie slaapkamers of een te renoveren villa op een groter perceel grond. Voor dezelfde villa in afgewerkte staat, betaal je al eerder €750.000.

In de gouden driehoek betaal je gemakkelijk één tot 3 miljoen euro voor een knappe afgewerkte villa.

 

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE IMMO MAKELAAR IN ANTWERPEN, GENT, LOKEREN, DENDERMONDE, SINT-NIKLAAS OF BEVEREN? 

Neem vandaag nog contact met één van onze immokantoren te AntwerpenGent,LokerenDendermonde of Beveren.

 

 

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium