Gratis schatting

Vastgoedprijzen in regio Daknam

Aangenaam wonen in Daknam Het gezellige Daknam, deelgemeente van Lokeren, telt zo een 1000 inwoners en is daarmee de kleinste deelgemeente van Oost-Vlaanderen. Dit idyllische gehucht is erg in trek omwille van haar groene ligging, nabij de oevers van de Durme, de Daknamse bossen, de Daknamse Meersen en verschillende hooilanden. De natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken dankzij de diverse wandel- en fietsmogelijkheden. Daknam beschikt over een uitstekende mobiliteit dankzij het openbaar vervoer (station van Lokeren, busvoorzieningen) en de vlotte verbinding met de E17. Anderzijds zijn de faciliteiten in Daknam beperkt. Voor winkels, scholen, enzovoort moet je toch eerder richting Lokeren trekken.

Vastgoedprijzen in regio Daknam Vastgoedprijzen in regio Daknam

Gegeerde buurten

De Daknamse Bossen is een gegeerde buurt omwille van de geluidsarme, groene omgeving. Je komt echt terecht in een oase van rust. Een woning staat hier niet lang te koop, ook gezien het beperkte aanbod.

 

Huidige vastgoedprijzen

 

Vanaf 160.000 euro koop je een te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers. Voor 300.000 euro vind je dezelfde woning in afgewerkte staat of een grotere, te renoveren woning.

 

Wil je meer slaapkamers en een halfopen of alleenstaande woning dan moet je al wat meer budget neerleggen. Tussen 500.000 en 600.000€ krijg je dan ofwel een afgewerkte woning met beperkte grondoppervlakte en drie slaapkamers of een te renoveren villa op een groter perceel grond. Voor dezelfde villa in afgewerkte staat, betaal je al eerder 750.000€.

 

Zoek je echter een afgewerkte villa in het meest exclusieve stuk, meteen aan de Daknamse bossen, met minstens 4 slaapkamers en een perceel grond van meer dan 2000 vierkante meter dan moet je toch rond de 1.000.000 euro neertellen.

 

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE IMMO MAKELAAR IN ANTWERPEN, GENT, LOKEREN, DENDERMONDE, SINT-NIKLAAS OF BEVEREN? 

Neem vandaag nog contact met één van onze immokantoren te AntwerpenGent,LokerenDendermonde of Beveren.

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium