Gratis schatting

Vastgoedprijzen in regio Kieldrecht

Kieldrecht is een deelgemeente van Beveren en telt ongeveer 4.000 inwoners. Dit dorp is centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent, met de E34 als verbindingsweg maar toch woon je hier landelijk en midden in het groen. Kieldrecht ligt ook tegen de grens met Nederland. Het dorpscentrum vormt één aansluitend geheel met de dorpskern van het Nederlandse Nieuw-Namen (bij de gemeente Hulst). De dorpskern is voorzien van al de nodige faciliteiten (winkels, scholen, apotheek, enzovoort).

Vastgoedprijzen in regio Kieldrecht Vastgoedprijzen in regio Kieldrecht

Gegeerde buurten

De meest gegeerde buurt van Kieldrecht is zonder twijfel aan natuurgebied De Kreek, waar je geniet van de nodige rust met een groen vergezicht.

 

Huidige vastgoedprijzen

 

Vanaf 200.000 euro koop je een te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers. Voor 300.000 euro vind je dezelfde woning in afgewerkte staat of een grotere, te renoveren woning.

 

Wil je meer slaapkamers en een halfopen of alleenstaande woning dan moet je al wat meer budget neerleggen. Tussen 300.000 en 500.000€ krijg je dan ofwel een afgewerkte woning met beperkte grondoppervlakte en drie slaapkamers of een te renoveren villa op een groter perceel grond. Voor dezelfde villa in afgewerkte staat, betaal je al eerder 650.000€.

 

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE IMMO MAKELAAR IN ANTWERPEN, GENT, LOKEREN, DENDERMONDE, SINT-NIKLAAS OF BEVEREN? 

Neem vandaag nog contact met één van onze immokantoren te AntwerpenGent,LokerenDendermonde of Beveren.

 

 

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium