Gratis schatting

Werken bij Huyzen Vastgoedgroep

Wat houdt een job als vastgoedmakelaar of immo bediende concreet in?

Werken bij Huyzen Vastgoedgroep Werken bij Huyzen Vastgoedgroep

BIV STAGIAIR

Kom ik in aanmerking voor een BIV-stage?

Eerst en vooral moet je beschikken over een bachelor diploma. Dit kan de opleiding tot vastgoedmakelaar zijn maar even goed een andere richting. 

Vervolgens moet je een stage-overeenkomst afsluiten met een stagemeester en je aanvraag tot inschrijving als vastgoedmakelaar aan het BIV richten. 

Als je dossier in orde is, wordt je uitgenodigd om een competentietest af te leggen. Dit is geen ingangsexamen maar een test, die je werkpunten blootlegt. Zo weet je welke kennis je moet bijschaven.  Tijdens de BIV stage zal je extra aandacht aan de pijnpunten moeten besteden. 

Vervolgens loop (je minstens 1 jaar én) 200dagen beroepspraktijk. Tijdens deze stageperiode moet je verplicht bepaalde stukken, ter bewijs van je activiteiten, indienen bij het BIV.  Als je BIV stage dossier in orde is, moet je binnen de 3 jaar nadat je bent ingeschreven bij het BIV, slagen voor de praktische bekwaamheidstest, die bestaat uit een mondeling en een schriftelijk gedeelte. Dit is geen evidentie!  Huyzen Vastgoedgroep heeft een BIV opleidingsprogramma (online en in klasverband) uitgewerkt die je voorbereidt op dit examen. Op dit vlak zijn we werkelijk uniek in de immosector.

Waarom werkt Huyzen Vastgoedgroep met immo kantoren te Lokeren, Beveren, Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent en Beveren enkel met makelaars die erkend zijn door het BIV?

Correct advies verlenen is voor ons een absolute topprioriteit. Door samen te werken met makelaars, die door het BIV erkend zijn en dus voor de theoretische examens en een jaar stage zijn geslaagd, kunnen we garant staan voor een juist en actueel advies en zijn we zeker dat onze klanten in goede handen zijn. Wie al een vastgoedopleiding heeft genoten en op zoek is naar een BIV stageplaats, kan zeker bij ons terecht.  

WAAR MOET IK OP LETTEN ALS IK SOLLICITEER BIJ HUYZEN VASTGOEDGROEP?

Wij kijken vooral uit naar gemotiveerde kandidaten met passie voor vastgoed. Wij letten in het bijzonder op enthousiasme, werklust, teamspirit en doelgerichtheid.

Omdat wij er op staan om aan onze klanten het beste advies te verlenen, verwachten wij van de sollicitanten als vastgoedmakelaar dat zij een vastgoedgerelateerde opleiding genoten hebben. Ervaring in het vak is uiteraard een pluspunt.
De administratieve krachten hebben geen vastgoedkennis nodig bij de opstart, maar een bachelor diploma en een gezonde dosis interesse en enthousiasme om de basis van de vastgoedwetgeving onder de knie te krijgen via interne opleidingen is een absolute must om samen aan een langdurige professionele relatie te starten.

WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR IMMO KANTOOR HUYZEN?

Bij Huyzen Vastgoedgroep wordt je vanaf dag 1 goed opgevangen. Je loopt de eerste werkdag met je kantoorhouder mee. Tijdens de eerste werkweek wordt je opgeleid in onze IT tools, de marketing strategie en de interne procedures. Vastgoedmakelaars starten in oktober het progamma 'BIV stagiair' ter voorbereiding van het BIV examen op. Tweewekelijks komen we samen in klasverband en lossen we potentiële BIV vragen op. Ter voorbereiding bekijken BIV stagiairs de e-learnings op ons online opleidingsplatform. Daarnaast krijg je een doorgedreven training on the job en beschikt ieder kantoor over een kantoorhouder, die instaat voor coaching van de medewerkers van het kantoor. Wekelijks organiseren we een 1-op-1 moment met je kantoorhouder en een team meeting met de andere collega's van het kantoor.

WIL JE GRAAG SOLLICITEREN BIJ HUYZEN?

Stuur dan vandaag nog je CV naar info@huyzen.be 

Vragen voor één van onze experten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Contacteer ons
download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium