Gratis schatting

Terug naar overzicht

Genoemd naar het achterliggende groen-domein ‘Steenberg’, dat tevens ook het hoogste punt van de streek is, ligt deze residentie met 13 nieuwbouwappartementen. 
Dit nieuwbouwproject is goed bereikbaar door haar ligging langs de Oudenaardsesteenweg, die de verbindingsas vormt tussen Aalst, Zottegem en Oudenaarde. In deze straat vindt u ook een stopplaats van De Lijn. De op-en-afritten van de E40 liggen vlakbij alsook diverse winkels, scholen, horeca aangelegenheden. 
Er werd gekozen voor een 
tijdloze en strakke architectuur. De achterliggende visie van de architect was om een duurzaam, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk gebouw neer te zetten.
De residentie is gesplitst in 2 blokken van 8 en 5 appartementen. Vermits het project bijna een vol verdiep hoger ligt dan de straat bevinden de ‘gelijkvloers’ appartementen zich eigenlijk op het eerste verdiep. Bijgevolg kan elk appartement genieten van een uniek uitzicht, lichtrijke woonruimtes, grote terrassen (tot 45m²) en grotere tuinen (tot 285m²). Dit zorgt er ook voor dat de ondergrondse parking zich op straatniveau bevindt, waardoor er dus heel vlot kan worden in-en-uitgereden. De 9 staanplaatsen, 8 afgesloten garageboxen en 12 kelders voorzien in de nodige parkeermogelijkheden en bergruimte.
Alle appartementen (80-93m²) beschikken over 1 of 2 slaapkamers, een ruime leefruimte met eet-en zithoek, een volledig ingerichte keuken, een moderne badkamer, een apart toilet en een praktische berging. De unieke troef van deze appartementen is ongetwijfeld de gunstige oriëntatie en het onbelemmerd uitzicht op het achterliggende groengebied en op de glooiingen van de Vlaamse Ardennen. 
De verkoop gebeurt onder de Wet Breyne, met 100% voltooiingswaarborg. Dit verschaft de nodige zekerheden aan potentiële kopers.
Omwille van de mooie netto rendementen zijn deze appartementen eveneens een interessante vastgoedinvestering. 
Prijzen vanaf 228.000€ exclusief kosten. 
De strakke architectuur, de ergonomische indeling, de lichtrijke ruimtes, de energiezuinigheid en de gebruiksvriendelijkheid van dit gebouw garanderen een woonplezier voor u, uw familie en/of uw huurders. Wil u meer informatie over deze uiterst vlot bereikbare, praktisch ingedeelde appartementen die beantwoorden aan de hedendaagse wooneisen? Contacteer ons dan (gerald@huyzen.be of 0496 42 39 07). Ontdek ons volledig aanbod op www.huyzen.be 

Gegevens

Aanbod

Scroll

Verdiep Unit Status Slpk Badk Opp Terras Tuin Prijs
0 A0-1 Verkocht 2 1 91 m² Ja Ja Verkocht
0 A0-2 Verkocht 2 1 92 m² Ja Ja Verkocht
0 A0-3 Verkocht 2 1 93 m² Ja Ja Verkocht
1 A1-1 Verkocht 2 1 91 m² Ja Nee Verkocht
0 A1-2 Verkocht 2 1 92 m² Ja Nee Verkocht
0 A1-3 Verkocht 2 1 93 m² Ja Nee Verkocht
0 A2-1 Verkocht 2 1 80 m² Ja Nee Verkocht
0 A2-2 Verkocht 2 1 88 m² Ja Nee Verkocht
0 B2-1 Verkocht 2 1 85 m² Ja Nee Verkocht
1 B1-1 Verkocht 2 1 86 m² Ja Nee Verkocht
0 B1-2 Verkocht 2 1 87 m² Ja Nee Verkocht
0 B0-1 Verkocht 2 1 86 m² Ja Ja Verkocht
0 B0-2 Verkocht 2 1 87 m² Ja Ja Verkocht

Algemeen

Status transacties Verkocht
Beschikbaarheid Bij oplevering

Afmetingen

Staat

Bouwjaar 2018
Staat nieuw

Energie

Renovatieverplichting Nee

Indeling

Interieur

Exterieur

Inlichtingen

Stedenbouwkundige inlichtingen

Watertoets

Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kadastrale gegevens

Energie

Renovatieverplichting Nee

Gelijkaardige panden

download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium