Gratis schatting

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Team

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met je op.

Over dit kantoor

WELKE MEERWAARDE KAN ONS IMMOKANTOOR IN DE KEMPEN VOOR U BETEKENEN?

Wenst u een huis of ander pand te verkopen of te verhuren in de Kempen? Of zoekt u een ervaren partner voor de commercialisatie van uw nieuwbouwproject?

Wij zijn uw geknipte partner voor al uw vastgoedprojecten! Ons immokantoor in Grobbendonk kent deze regio door én door. Dankzij de succesvolle verhuur- en verkoopformule van de Huyzen Vastgoedgroep zullen al uw zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wij ontlasten u van alle papierwerk en formaliteiten. Door een nauwe samenwerking met onze andere immokantoren zorgen wij voor een uitwisseling van knowhow en cliënteel.

ONZE VASTGOEDMAKELAARS IN GENT DRAGEN SERVICE HOOG IN HET VAANDEL

Ons team van gepassioneerde vastgoedmakelaars is er zich van bewust dat ze betrokken zijn bij één van de belangrijkste gebeurtenissen uit jouw leven. Met de nodige inzet en zorgvuldigheid bemiddelen zij over jouw kostbaarste bezit en gaan er de volle 100% voor.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Wenst u een gratis waardebepaling? Of heeft u de woning van uw dromen ontdekt op onze website? Aarzel niet. Vul het contactformulier in of bel ons op 0497 10 55 09.

Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen. 


Erkend makelaar

Huyzen vastgoed is onderworpen aan de deonthologische code van het BIV. Erkend vastgoedmakelaar met BIV nr 506.084 Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL.

KB van 27 september 2006

Rekeningnummer: BE04 7350 4188 8931
Derdenrekening: BE67 7360 7615 7087

BTW nr.: BTW 0649 900 295

download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium