Gratis schatting
Schitterend 1-slaapkamerappartement mét terras op het trendy Zuid!

Schitterend 1-slaapkamerappartement mét terras op het trendy Zuid!

Gijzelaarsstraat 21, 2000 Antwerpen

  • 1 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 65 m2 oppervlakte

Verhuurd

Terug naar overzicht

Bent u op zoek naar een uniek 1-slaapkamerappartement mét ruim inpandig terras op een gunstige locatie in Antwerpen stad? Dan hebben wij wat u zoekt!

De ruime woonkamer op lichte eiken parket geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote hoge ramen vooraan het gebouw. Aansluitend een open keuken die voorzien is van kwaliteitsvolle toestellen: kookeiland met inductie kookplaat en ingebouwde dampkap, combi oven, spoelbak en een koelkast met apart vriesvak. De opsplitsing tussen de woonkamer en open keuken is optimaal benut door handige kastruimtes waar ook wasmachine en droogkast in verwerkt kunnen worden.

De badkamer is luxueus afgewerkt met een strakke marmertegel en uitgerust met inloopdouche, badkamermeubel met lavabo, design spiegel en toilet.

De slaapkamer ligt achteraan en heeft toegang tot het inpandige terras (15m²) met een aangenaam uitzicht over de rustgevende groene binnentuin midden in de stad. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, lift aanwezig.

Het appartement beschikt over een slim verluchtingssysteem D en vloerverwarming. Alle materialen werden met grote zorg uitgekozen en zijn van zeer goede kwaliteit. In heel het appartement is er gewerkt met designverlichting, airco en een slim domotica systeem. De hoge plafonds creëren een aangenaam ruimtegevoel.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 65 euro. Water en elektriciteit apart. Verwarming (voor sanitair en vloerverwarming) via gemeenschappelijk ecologisch systeem. EPB nieuwbouw.

Is dit schitterende appartement op deze top locatie iets voor u? Neem dan zeker contact met ons op via annouk@huyzen.be of bel ons op het nummer 03 237 33 37.

Gegevens

Algemeen

Status transacties Verhuurd
Beschikbaarheid onmiddellijk

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte 65 m2
Verdieping 2
Aantal verdiepingen 4

Staat

Renovatiejaar 2018
Staat nieuw

Energie

Renovatieverplichting Nee
Verwarming type vloerverwarming
Dubbel glas ja
Isolatie ja

Indeling

Interieur

Opp. woonkamer 25 m2
Slaapkamers 1
Opp. slaapkamer 1 15 m2
Badkamers 1
Opp. badkamer 5 m2
Type badkamer luxe
Toiletten 1
Keuken ja
Opp. keuken 5 m2
Type keuken volledig geïnstalleerd
Wasplaats ja

Exterieur

Lift ja
Aantal terrassen 1
Opp. terras 1 15 m2

Inlichtingen

Stedenbouwkundige inlichtingen

Watertoets

Kadastrale gegevens

Energie

Renovatieverplichting Nee

Gelijkaardige panden

download grid_on Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium